De Pakpaal

De Pakpaal is een verplaatsbare stalen grijppaal met bovenplaat en voetplaat die tussen vloer en plafond wordt geklemd. Hij geeft houvast en steun op plaatsen waar een muur of een handgreep buiten bereik is. Dit maakt de pakpaal een ideaal hulpmiddel voor ouderen en mindervalide. 

  • Houvast naast bed, stoel of bad voor personen tot 120 kg
  • Hulp bij omdraaien in bed
  • Hulp bij transfer naar bank of bed
  • Snel en gemakkelijk op te zetten
  • Geen schade aan vloer en plafond

Bekijk instructie- en demonstratievideo’s

de pakpaal met verschillende beugelsDe Pakpaal in verschillende formaten

De verplaatsbare grijppaal is leverbaar in verschillende lengtes tussen 200 en 350 cm. Hij is gemakkelijk in losse onderdelen mee te nemen in de auto. Erg handig voor de mantelzorg en thuiszorg.

  • Leverbaar in maten van 200 cm tot 350 cm
  • 3 verschillende handgrepen
  • Geschikt voor bijna iedere ruimte

 

CE Markering

De Pakpaal heeft een CE-markering medisch hulpmiddel Klasse I. De Pakpaal met de beugel en de arm met papegaai zijn door een certificatiebureau gecontroleerd op een proefbelasting die overeenkomt met het gebruik door een persoon van 120 kg.

Pakpaal op proef  Pakpaal direct bestellen

Wat mensen zeggen over de pakpaal

“Met de pakpaal kan ik weer op vakantie.”

- Meneer B. uit 's-Hertogenbosch

“Sinds een half jaar gebruik ik nu de pakpaal. Voor mij werkt die bij het omdraaien in bed en het uit bed stappen echt goed”

- Mevrouw R. uit Oegstgeest

“Dankzij de pakpaal kan ik mijn dag weer zelfstandig starten.”

- Mevrouw K. uit Delft

“Met behulp van de pakpaal kan ik weer zelf in bed omdraaien en uit bed komen. Het meest tevreden ben ik over zijn eenvoud en doelmatigheid.”

- Mevrouw S. uit Rotterdam

“In augustus heb ik de Pakpaal meegenomen naar het hotel. Dankzij dit hulpmiddel was ik ook tijdens de vakantie niet afhankelijk van anderen. Ik kan iedereen die moeite heeft met opstaan en/of gaan zitten deze geweldige uitvinding aanbevelen.”

- Mevr. Kleyn