De Pakpaal

De Pakpaal is een verplaatsbare grijppaal, die stevig wordt geklemd tussen de vloer en het plafond. De Pakpaal wordt als bouwpakket geleverd en kan eenvoudige zelf of met hulp van een ander, op elke willekeurige plek in uw woning worden opgezet. U krijgt hiermee extra houvast naast uw favoriete stoel of bed waardoor u zelfstandig kunt blijven genieten van de alledaagse dingen.

  • Houvast op elke willekeurige plek in uw woning
  • Snel en gemakkelijk op te zetten
  • Getest en veilig te gebruiken tot 120 KG
  • Goedgekeurd Medisch hulpmiddel met CE-markering
  • Twee weken op proef

Bekijk instructie- en demonstratievideo’s

Bekijk installatie videoPakpaal handleiding

CE Markering

De Pakpaal heeft een CE-markering medisch hulpmiddel Klasse I. De Pakpaal met de beugel en de arm met papegaai zijn door een certificatiebureau gecontroleerd op een proefbelasting die overeenkomt met het gebruik door een persoon van 120 kg.

Pakpaal op proef  Pakpaal direct bestellen

Wat mensen zeggen over de pakpaal

“Met de pakpaal kan ik weer op vakantie.”

- Meneer B. uit 's-Hertogenbosch

“Sinds een half jaar gebruik ik nu de pakpaal. Voor mij werkt die bij het omdraaien in bed en het uit bed stappen echt goed”

- Mevrouw R. uit Oegstgeest

“Dankzij de pakpaal kan ik mijn dag weer zelfstandig starten.”

- Mevrouw K. uit Delft

“Met behulp van de pakpaal kan ik weer zelf in bed omdraaien en uit bed komen. Het meest tevreden ben ik over zijn eenvoud en doelmatigheid.”

- Mevrouw S. uit Rotterdam

“In augustus heb ik de Pakpaal meegenomen naar het hotel. Dankzij dit hulpmiddel was ik ook tijdens de vakantie niet afhankelijk van anderen. Ik kan iedereen die moeite heeft met opstaan en/of gaan zitten deze geweldige uitvinding aanbevelen.”

- Mevr. Kleyn