Bestelmogelijkheden

Er zijn twee manieren om een Pakpaal aan te schaffen. U kunt er een op proef aanvragen of direct bestellen.

1. Pakpaal proefzending

Wanneer niet helemaal duidelijk is of de Pakpaal de juiste hulp biedt, kan de Pakpaal gedurende een proefperiode van 2 weken worden uitgeprobeerd.

Vervolg proefperiode 
• Als de Pakpaal goed bevalt, kan hij blijven staan. Bekijk de kosten voor het aanschaffen van de Pakpaal.
• Als de Pakpaal niet bevalt kunt u de pakpaal terugsturen. De kosten hiervan zijn voor rekening van de gebruiker. PostNL rekent hiervoor ongeveer € 17,-.

Gebleken is dat in het afgelopen jaar bij 5% van de proefzendingen de Pakpaal niet voldoet, omdat de toekomstige gebruiker niet voldoende kracht meer heeft in armen en/of benen. Doe daarom eerst de gebruikerstest. Wanneer de Pakpaal niet geplaatst kan worden, bent u zelf verantwoordelijk voor de de retourkosten en de kosten van de eventuele nieuwe levering.

Pakpaal op proef aanvragen

2. Pakpaal direct aanschaffen

U kunt de Pakpaal inclusief diverse hulpmiddel aanschaffen en bij u thuis laten bezorgen. Lees hier meer over de kosten en vergoedingen.

Pakpaal bestellen

Wat mensen zeggen over de pakpaal

“Met de pakpaal kan ik weer op vakantie.”

- Meneer B. uit 's-Hertogenbosch

“Sinds een half jaar gebruik ik nu de pakpaal. Voor mij werkt die bij het omdraaien in bed en het uit bed stappen echt goed”

- Mevrouw R. uit Oegstgeest

“Dankzij de pakpaal kan ik mijn dag weer zelfstandig starten.”

- Mevrouw K. uit Delft

“Met behulp van de pakpaal kan ik weer zelf in bed omdraaien en uit bed komen. Het meest tevreden ben ik over zijn eenvoud en doelmatigheid.”

- Mevrouw S. uit Rotterdam

“In augustus heb ik de Pakpaal meegenomen naar het hotel. Dankzij dit hulpmiddel was ik ook tijdens de vakantie niet afhankelijk van anderen. Ik kan iedereen die moeite heeft met opstaan en/of gaan zitten deze geweldige uitvinding aanbevelen.”

- Mevr. Kleyn