Verzending Pakpaal

Nadat u de pakpaal via de website heeft besteld wordt deze als bouwpakket in een doos naar u verstuurd. De doos met onderdelen heeft een lengte van 170 cm en een gewicht van ca. 15 KG.

U als gebruiker, ergotherapeut of naaste dient de Pakpaal zelf op te zetten. In de doos wordt standaard een duidelijke handleiding meegeleverd. Naast de handleiding kunt u via onze website aanvullende instructies lezen en demonstratievideo’s bekijken. Wanneer men niet in staat is de Pakpaal zelf op te zetten, adviseren wij u hem bij een thuiszorgwinkel te bestellen.

Levertijd

De Pakpaal wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. U ontvangt per mail een track&trace code, zodra het pakket is verzonden.

Retourneren

U kunt de Pakpaal geheel vrijblijvend 2 weken uitproberen, indien de Pakpaal niet aan uw verwachting voldoet kunt u deze retourneren. U dient de Pakpaal in de originele verpakking retour te sturen naar onderstaand adres, middels de meegestuurde retourpakbon. Verzendkosten voor het retourneren van de Pakpaal zijn voor uw eigen rekening.

Pakpaal op proef  Pakpaal direct bestellen

Wat mensen zeggen over de pakpaal

“Met de pakpaal kan ik weer op vakantie.”

- Meneer B. uit 's-Hertogenbosch

“Sinds een half jaar gebruik ik nu de pakpaal. Voor mij werkt die bij het omdraaien in bed en het uit bed stappen echt goed”

- Mevrouw R. uit Oegstgeest

“Dankzij de pakpaal kan ik mijn dag weer zelfstandig starten.”

- Mevrouw K. uit Delft

“Met behulp van de pakpaal kan ik weer zelf in bed omdraaien en uit bed komen. Het meest tevreden ben ik over zijn eenvoud en doelmatigheid.”

- Mevrouw S. uit Rotterdam

“In augustus heb ik de Pakpaal meegenomen naar het hotel. Dankzij dit hulpmiddel was ik ook tijdens de vakantie niet afhankelijk van anderen. Ik kan iedereen die moeite heeft met opstaan en/of gaan zitten deze geweldige uitvinding aanbevelen.”

- Mevr. Kleyn