Pakpaal gebruikerstest

Voor veel mensen is de pakpaal een geschikt hulpmiddel. Het is echter wel noodzaak dat de toekomstige gebruiker nog genoeg kracht heeft in armen/handen en benen om zich te kunnen optrekken en te gaan staan.

Een partner of verzorger kan dit op simpele wijze testen door een arm uitgestrekt te houden en de gebruiker te vragen zich met hulp daarvan op te trekken en te gaan staan (zie voobeeld foto rechts).

Bestellen
Heeft de toekomstige gebruiker nog voldoende kracht en bent u geïnteresseerd in de pakpaal, dan kunt u contact met ons opnemen, het online aanvraagformulier invullen of een proefzending aanvragen.

Wat mensen zeggen over de pakpaal

“Met de pakpaal kan ik weer op vakantie.”

- Meneer B. uit 's-Hertogenbosch

“Sinds een half jaar gebruik ik nu de pakpaal. Voor mij werkt die bij het omdraaien in bed en het uit bed stappen echt goed”

- Mevrouw R. uit Oegstgeest

“Dankzij de pakpaal kan ik mijn dag weer zelfstandig starten.”

- Mevrouw K. uit Delft

“Met behulp van de pakpaal kan ik weer zelf in bed omdraaien en uit bed komen. Het meest tevreden ben ik over zijn eenvoud en doelmatigheid.”

- Mevrouw S. uit Rotterdam

“In augustus heb ik de Pakpaal meegenomen naar het hotel. Dankzij dit hulpmiddel was ik ook tijdens de vakantie niet afhankelijk van anderen. Ik kan iedereen die moeite heeft met opstaan en/of gaan zitten deze geweldige uitvinding aanbevelen.”

- Mevr. Kleyn