Herstellen van een keizersnede? Pakpaal biedt uitkomst

pakpaal bij herstel van keizersnede

Een specialist in individuele WMO woningaanpassingen, die regelmatig onder meer grootschalige renovatieprojecten in bestaande woningen en gebouwen uitvoert. Dat is waar wij van Pakpaal voor staan. In dit artikel vertellen wij u graag meer over ons en onze producten, waaronder de pakpaal die bijvoorbeeld een uitkomst kan bieden bij vrouwen die aan het herstellen zijn van een keizersnede.

Een betrouwbare en specialistische partij

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en specialistische partij die WMO woningaanpassingen moet uitvoeren, bent u bij ons aan het juiste adres. WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning en daarin is geregeld dat burgers hulp en ondersteuning krijgen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Door middel van woningaanpassingen, zoals scheggen, oprijplaten of speciale hellingbanen wordt de toegankelijkheid van gebouwen verbeterd. Ook binnen gebouwen kunnen wij deze woningaanpassingen voor u uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van beugels in kozijnen, aan trappen of in het sanitair.

Hulpmiddelen

Binnen onze categorie “producten” vallen onder andere onze “hulpmiddelen”. Enkele voorbeelden van hulpmiddelen zijn: bouwkundige aanpassingen, een kozijnbeugel, een trapspilbeugel, een wandbeugel voor in badkamer, douche en toilet en de pakpaal. Met behulp van deze relatief eenvoudige woningenaanpassingen wordt een betere toegankelijkheid binnen woonruimtes gecreëerd. Deze hulpmiddelen kunnen gemakkelijk worden gemonteerd en zijn doorgaans onderhoudsvrij. Dat houdt in dat grote verbouwingen dus lang niet altijd nodig zijn. Leuk misschien om te weten, is dat wij onze producten zelf maken en ze vervolgens als toegankelijkheidsoplossing inzetten. Wij maken gebruik van duurzame materialen, waardoor de producten voor 100% recyclebaar zijn, maar ook gemakkelijk opnieuw ingezet kunnen worden.

De pakpaal

De pakpaal is een verplaatsbare steunstang van staal, die met een bovenplaat en een voetplaat geklemd wordt tussen het plafond en de vloer. Op deze wijze wordt er houvast en steun op iedere willekeurige plek – waar een muur, een handgreep of een ander steunpunt om zelfstandig omhoog te komen niet binnen handbereik is – gecreëerd. Voor wanneer opstaan vanaf of vanuit een bank, bed of stoel niet gemakkelijk gaat, biedt dit hulpmiddel daarbij uitkomst en is de vrijheid van de persoon in kwestie niet meer beperkt. Om die reden kan de pakpaal dan ook een uitkomst bieden bij vrouwen die herstellende zijn van een keizersnede. Doordat dit hulpmiddel verplaatsbaar is, is deze ook bijvoorbeeld op vakantie te gebruiken. De pakpaal is eenvoudig te bevestigen. Over het onderhoud ervan hoeft u zich overigens ook geen zorgen te maken, omdat bij de productie ervan van een onderhoudsvrij materiaal gebruik is gemaakt.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen of bent u geïnteresseerd in onze pakpaal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren zo snel mogelijk!