Pakpaal: langer zelfstandig thuis wonen

langer zelfstandig thuis wonen

Wanneer u wordt beperkt in uw mobiliteit is thuis wonen vaak lastiger. Bijvoorbeeld het opstaan van het toilet, uw stoel of het uit bed komen is wellicht niet meer zo vanzelfsprekend. Met relatief kleine woningaanpassingen worden dit soort ongemakken weggenomen. Hierdoor woont u langer zelfstandig thuis. Onze Pakpaal biedt hier bijvoorbeeld uitkomst. In dit artikel leest u waarom.

Waarom langer zelfstandig thuis wonen?

Voor veel ouderen is het fijn als ze langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Helaas zijn niet alle huizen er op ingericht om dit mogelijk te maken. Een veel voorkomend probleem is het opstaan en gaan zitten vanuit meubiler. Met relatief eenvoudige woningaanpassingen kunt u er al voor zorgen dat langer zelfstandig thuis wonen mogelijk is.

Pakpaal: een handige steunstang

De Pakpaal kan een belangrijk hulpmiddel in huis zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om de paal uit te breiden met extra beugels, waardoor het multifunctioneel inzetbaar is. Zo is er een speciale bedbeugel die extra lang is. Ook kan er een bedpapegaai aan monteert worden. Daarnaast hebben we een blokkeersysteem ontworpen voor de beugel en de papegaai waarbij het hulpmiddel in een óf twee standen kan worden geblokkeerd. Dit voor optimale veiligheid en ondersteuning.

Pakpaal eerst proberen?

De Pakpaal kunt u uiteraard eerst op proef nemen. Zo kun u op uw gemak ontdekken waarom dit een ideaal hulpmiddel is voor in huis. En u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Klik hier om de Pakpaal op proef aan te vragen.