Tarieven en vergoedingen

Hieronder vindt u een overzicht met de tarieven van de verschillende onderdelen van een Pakpaal. Deze prijzen gelden uitsluitend voor de Nederlandse markt.

 

Prijslijst incl. 21% BTW Prijs 
Pakpaal wit € 418.-
Pakpaal in telescoop uitvoering € 451.-
Beugel 30 cm (tijdelijk niet leverbaar) € 144.-
Beugel 60 cm € 177.-
Beugel 80 cm € 195.-
Blokkeersysteem € 141.-
Arm 70 cm met handgreep € 234.-
Houten bovenplaat € 37.-
Verlengstuk (bij hoogte > 2,88 m) € 90.-
Verzendkosten in Nederland € 18,15

 

VERGOEDING PAKPAAL

Advies

De Pakpaal is als hulpmiddel nog betrekkelijk onbekend. Daarom is het belangrijk om bij een aanvraag om vergoeding een advies bij te voegen, bijvoorbeeld van een ergo- of fysiotherapeut, of van een behandelend huisarts, neuroloog e.d.

Woningaanpassing

Wordt de Pakpaal gebruikt om veiligheid in huis te vergroten b.v. in de badkamer of alshulp bij transfer om de zelfstandigheid te vergroten en zelf weer op te kunnen staan of uit bed komen, dan kan de Pakpaal gezien worden als een woningaanpassing die onder de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) regeling valt.

Woon- en Zorgcentra

Pakpalen worden ook gebruikt in Woon- en Zorgcentra die onder de WLZ (Wet langdurige zorg) vallen. Ook het management kan besluiten zelf een pakpaal aan te schaffen.

Zorgverzekering

Een enkele zorgverzekeraar heeft de Pakpaal in het verleden vergoed.

Pakpaal op proef  Pakpaal direct bestellen

Wat mensen zeggen over de pakpaal

“Met de pakpaal kan ik weer op vakantie.”

- Meneer B. uit 's-Hertogenbosch

“Sinds een half jaar gebruik ik nu de pakpaal. Voor mij werkt die bij het omdraaien in bed en het uit bed stappen echt goed”

- Mevrouw R. uit Oegstgeest

“Dankzij de pakpaal kan ik mijn dag weer zelfstandig starten.”

- Mevrouw K. uit Delft

“Met behulp van de pakpaal kan ik weer zelf in bed omdraaien en uit bed komen. Het meest tevreden ben ik over zijn eenvoud en doelmatigheid.”

- Mevrouw S. uit Rotterdam

“In augustus heb ik de Pakpaal meegenomen naar het hotel. Dankzij dit hulpmiddel was ik ook tijdens de vakantie niet afhankelijk van anderen. Ik kan iedereen die moeite heeft met opstaan en/of gaan zitten deze geweldige uitvinding aanbevelen.”

- Mevr. Kleyn