De voordelen van een Pakpaal ten opzichte van reguliere bedbeugel

pakpaal voordelen

Alhoewel een Pakpaal en een reguliere bedbeugel beiden zorgen voor meer steun en grip in de slaapkamer, zitten er verschillende voordelen aan het gebruik van een Pakpaal.  Een Pakpaal is een verplaatsbare grijppaal die u overal waar u wilt tussen het plafond en de vloer kunt klemmen. Dit kunt u zelf doen, of met behulp van een ander. Naast dat u extra houvast krijgt naast het bed kunt u de Pakpaal dus op meerdere plekken in huis gebruiken.  Zo kunt u zelfstandig blijven genieten van uw alledaagse bezigheden, waar in huis u ook wilt zijn.

De Pakpaal is eenvoudig te monteren

Als u een wandbeugel wilt monteren, is hiervoor boorwerk nodig. Niet in alle woningen is het toegestaan om in de muur te boren en soms is er geen geschikte muur in de buurt. Ook scheelt het veel moeite als u niet hoeft te boren om een steun in de slaapkamer te plaatsen. Zo hoeft u bij een verhuizing niet de gaten in de muur te dichten en kost het een stuk minder tijd om een Pakpaal om te zetten. De Pakpaal wordt namelijk als bouwpakket geleverd zodat u deze zelf, of met behulp van vrienden of familie, in elkaar kunt zetten. De grijppaal wordt tussen het plafond en de vloer in geklemd en is daardoor direct geschikt voor gebruik.

Meer mobiliteit en flexibiliteit met een Pakpaal

Een reguliere bedbeugel werkt uitstekend zolang u de inrichting van uw slaapkamer niet veranderd. De bedbeugel is namelijk vast gemonteerd en daarmee niet flexibel. Met een Pakpaal kunt u echter op iedere plek in uw woning houvast creëren. U kunt de paal namelijk (laten) verplaatsen na het herinrichten van uw slaapkamer of na een verbouwing en de Pakpaal is ook bruikbaar in de woonkamer of in het toilet. Met een Pakpaal hoeft u uw bed niet per se dicht bij de muur te plaatsen om bij de wandbeugel te kunnen.

U kunt de Pakpaal gratis uitproberen

Weet u niet zeker welk hulpmiddel het beste werkt in uw geval? De Pakpaal is gedurende twee weken geheel gratis en vrijblijvend uit te proberen. Bij muurbeugels is dit niet het geval omdat deze direct gemonteerd moeten worden. Door de Pakpaal uit te proberen, weet u direct of deze een betere grijppaal u bevalt en wellicht een betere oplossing biedt dan een wandbeugel als u deze al in huis heeft.

Meer weten over de mogelijkheden van de Pakpaal?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van een Pakpaal of bent u geïnteresseerd in de proefperiode? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of door ons te bellen en wij staan u zo snel mogelijk te woord.