Waarom de Pakpaal perfect als bedbeugel werkt

Voor senioren of mensen die slechter ter been zijn, komt er vaak een punt waarbij het de vraag is of het verstandig is zelfstandig te blijven wonen. Dat is een moeilijke keuze, aangezien u het liefst langer thuis blijft wonen. Uiteraard is het wel verstandig om de keuze te maken die het meest verantwoord is. Dit begrijpen we maar al te goed. De Pakpaal is daarom een prima hulpmiddelen voor ouderen om in huis te gebruiken. De Pakpaal is veelzijdig en kent daardoor veel toepassingen voor verschillende situaties. Eén van de manieren waarop u onze steunstang kunt gebruiken is als bedbeugel.

Zelf uit bed komen zonder bedbeugel

Het uit bed komen kan u veel moeite of kracht kosten. Kracht die u wellicht ‘s morgens (nog) niet heeft. Een andere oorzaak kan zijn dat u pijn ervaart bij het uit bed komen. Het niet meer zelfstandig uit bed kunnen komen, kan vaak al de reden zijn om te verhuizen naar een verzorgingstehuis. Wanneer u bij het opstaan uit bed een hulpmiddel heeft die dit eenvoudiger maakt, bent u natuurlijk erg geholpen.

De Pakpaal als bedbeugel

We noemden het al even in de introductie; de Pakpaal kan op veel manieren ingezet worden (op de pagina Toepassingen vindt u een compleet overzicht). Eén van de toepassingen is als bedbeugel. Een bedbeugel is in feite een steunstang die strategisch naast het bed wordt geplaatst, waarop u zich kan optrekken om uit bed te komen. De stevige grip zorgt voor een goede houvast en helpt om u zich in één keer van liggende, naar zittende positive te begeven. Zonder pijn, of zonder verdere hulp. Een fijne, maar ook veilige oplossing om zelfstandig uit bed te komen.

Gebruik de bedbeugel voor meerdere doeleinden

Naast het uit bed komen met de bedbeugel, kunt u de Pakpaal ook gebruiken om om te draaien in bed, wanneer dit lastig of pijnlijk is. Uiteraard kunt u de Pakpaal ook gebruiken als transfer van bijvoorbeeld de bank naar het bed. De veelzijdigheid van de Pakpaal als bedbeugel is buitengewoon!