14 dagen gratis op proef

mogelijk vergoed vanuit WMO

plafondhoogte tussen 200 – 300 cm

betaling op factuur

bezorgd binnen 3 werkdagen

14 dagen gratis op proef
mogelijk vergoed vanuit WMO
plafondhoogte tussen 200 – 300 cm
betaling op factuur
bezorgd binnen 3 werkdagen

Impressie Pakpaal

Hier vindt u alle informatie over de Pakpaal.

pakpaal 1
pakpaal 2
pakpaal 3
pakpaal 4
pakpaal 5
pakpaal 6
pakpaal 7
pakpaal 8
pakpaal 9

Uitproberen – 14 dagen gratis op proef

Of onze Pakpaal of grijppaal voor u een handig hulpmiddel is kunt u maar op één manier ontdekken: gewoon proberen!
Via onderstaande stappen kunt u de Pakpaal eenvoudig 14 dagen geheel gratis uitproberen.

  1. U kiest het pakket dat u wilt uitproberen in onze webshop, selecteert de optie “14 dagen gratis op proef” en voegt deze toe aan uw bestelling.
  2. Eventueel voegt u een plafondsteun toe en/of maximaal nog één losse beugel of arm, kies ook hier “14 dagen gratis op proef”.
  3. Rond de bestelling vervolgens af door alle gegevens in te vullen.
  4. Binnen drie werkdagen ontvangt u de Pakpaal.
  5. Aan het einde van de proefperiode laat u ons weten ons weten of u de Pakpaal wilt houden, dit kan via onderstaande knoppen op www.pakpaal.nl/proef
Pakpaal houden Pakpaal retour

Als u liever telefonisch doorgeeft of u de Pakpaal wilt houden of retourneren, dan kan dat ook door te bellen op 073 – 532 50 32. Op de proefperiode zijn voorwaarden van toepassing.

Pakpaal met beugel 30cm

14 dagen
gratis op proef

Pakpaal 30cm

Voor kleinere ruimtes of daar waar de reikwijdte beperkt is, zoals het toilet of de badkamer.

Pakpaal met beugel 60cm

14 dagen
gratis op proef

Pakpaal 60cm compleet

Voor verblijfsruimten waar vooral gezeten wordt op stoelen of fauteuils, zoals de woonkamer of de keuken.

Pakpaal met beugel 80cm

14 dagen
gratis op proef

Pakpaal 80 cm compleet

Voor plekken waar grotere reikwijdte gewenst is, zoals de slaapkamer. Om op te staan of om te draaien in bed.

Pakpaal met papegaai arm

14 dagen
gratis op proef

Pakpaal met papegaai

Voor mensen die veel in bed liggen. Dient als steun om bijvoorbeeld rechtop in bed te gaan zitten.

Reviews

“De Pakpaal is een stevig hulpmiddel en geeft een veilig en zeker gevoel. Ik heb er eentje naast mijn bed. Hierdoor kan ik goed mijn bed uit komen, ook bijvoorbeeld ’s nachts om naar het toilet te gaan. Daarnaast gebruik ik de Pakpaal als houvast tijdens mijn gymoefeningen. De paal geeft geen beschadigingen aan het huis wat ik fijn vind. De plaatsing deed mijn dochter zelf en is prima te doen. Mede door de Pakpaal kan ik zelfstandig thuis blijven wonen. Niet twijfelen maar proberen, ik gun het iedereen!”

meneer de vries

Meneer de Vries
klant Pakpaal

“Sinds jaren bestelt Verhoef de Pakpaal en accessoires, omdat wij erg tevreden zijn over de kwaliteit van het hulpmiddel. Voor ons als bedrijf is het van belang dat we een goede, stevige, betrouwbare en functionele grijppaal aan klanten kunnen adviseren, waar wij als bedrijf achter kunnen staan en wat de klant vertrouwen geeft om deze veilig te gebruiken. Andere merken bieden volgens ons niet de stabiliteit die de Pakpaal wel biedt. De “eenvoud” en functionaliteit van de Pakpaal spreken ons en de klanten het meeste aan.”

Verhoef Groep logo

Tjerk Veen
Verhoef Groep

Bestellen en betalen

Betaalopties

U kunt de Pakpaal direct of per factuur betalen. Voor direct betalen kunt u veilig afrekenen via de volgende opties:

betaalmethodes

Vergoeding

Mogelijk komt u in aanmerking voor een vergoeding, lees daarover hier meer.

Bestellen voor u zelf

Doorloop het bestelproces en vul de betreffende gegevens in. Indien u nog niet weet wie de factuur gaat betalen, dan kunt u de Pakpaal 14 dagen op proef bestellen. Na 14 dagen nemen wij contact met u op of u tevreden bent. Betaalt u de Pakpaal zelf dan laten wij het factuuradres staan, wij passen het aan als de factuur naar een ander adres mag.

Bestellen voor een ander

Wij begrijpen dat klanten van de Pakpaal niet altijd zelf in staat zijn om de Pakpaal te bestellen. Ook gebeurt dit vaak op advies van een zorgverlener (bijvoorbeeld huisarts, ergotherapeut, behandelend arts of zorgconsulent). In het bestelproces kunt u aangeven of u de Pakpaal voor uzelf bestelt of voor iemand anders. U kunt aangeven:

  • Factuuradres
  • Contactpersoon
  • Verzendadres

Deze gegevens kunt u direct invoeren bij bestellen. Mocht u (nog) niet alle gegevens compleet hebben, omdat u eerst de Pakpaal op proef wilt, dan vult u in wat u weet. Aan het einde van de proefperiode nemen wij contact op met de contactpersoon met de vraag of de Pakpaal gefactureerd moet worden of dat deze retour wordt gestuurd. Het factuuradres kan dan nog gewijzigd worden.

Zakelijk bestellen

Doet u een zakelijke bestelling, dan kunt u uiteraard gewoon onze webshop gebruiken. Heeft u behoefte aan meer informatie over de Pakpaal of de prijsstelling bij grotere aantallen, neem dan contact met ons op.

Zakelijk contact

Installeren

Installeren

De Pakpaal wordt als bouwpakket geleverd en kan eenvoudig zelf of met hulp van een ander, op elke willekeurige plek in uw woning worden opgezet. In de doos wordt een duidelijke handleiding meegeleverd. De instructievideo legt u stap voor stap uit wat u moet doen.

Eisen bij plaatsing

De Pakpaal wordt ingeklemd tussen vloer en plafond. Daarvoor is het van belang dat het plafond stevig genoeg is. Houten en betonnen plafonds voldoen hier doorgaans aan.

Zwevend plafond of balkenplafond

Beschikt u over een plafond van riet of gipsplaten met stucwerk? Dan kunt u gebruik maken van een stevige, niet buigzame plaat hout. Deze dient zo geplaatst te worden dat de kracht wordt weggeleid op de draaglatten van het plafond. Heeft u een plafond met balken dan kunt u gebruik maken van de montagesteun balkenplafond. U kunt in onze webshop een houten bovenplaat of de montagesteun balkenplafond bestellen.

zwevend plafond pakpaal

Systeemplafond

Indien u beschikt over een systeemplafond, dan zit daar meestal een betonnen plafond boven. U kunt de Pakpaal dan stevig plaatsen door een plafondplaat te verwijderen en de paal te plaatsen tussen vloer en betonnen plafond.

systeemplafond

Installatieservice – nieuw*

Het kan zijn dat u niet zelf in staat bent om de Pakpaal te installeren of geen directe hulp in de omgeving hebt. Daarvoor bieden wij een installatieservices aan. Voor € 179,- komen wij de Pakpaal plaatsen en geven wij advies over het gebruik. U kunt dit eenvoudig aangeven bij het bestellen door de optie ‘Installatieservice’ aan te vinken. Wij zullen daarna telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie. Deze optie is alleen mogelijk bij directe aanschaf van de Pakpaal.

* Betreft een testperiode waarna wij de service en prijsstelling evalueren.

Retourneren

Na proefperiode retour

Uiteraard kan het gebeuren dat na de proefperiode blijkt dat de Pakpaal niet de oplossing bracht die u zocht, of dat u om een andere reden geen gebruik wilt maken van de Pakpaal. U kunt de Pakpaal dan eenvoudig retour sturen door op onderstaande knop te klikken en de instructies te volgen. De kosten van het retour zenden zijn voor u en bedragen bij PostNL circa €15,00.

Let op! Indien u de Pakpaal niet direct na de proefperiode retour stuurt, dan brengen wij €7,50 (incl. BTW) per week in rekening ingaande de eerste volle week na afloop van de proefperiode tot het moment dat wij de Pakpaal retour ontvangen.

Pakpaal retour

Schade of mankement bij levering

Indien de Pakpaal niet conform verwachting bij u geleverd is, bijvoorbeeld incompleet, met een mankement of schade, neem dan direct telefonisch contact met ons op via 073 – 532 50 32. Wij kunnen dan in overleg een passende oplossing bieden. Indien we overeen komen dat u de Pakpaal retour moet sturen, dan kan dat naar het onderstaande adres.

Garantie

Op alle producten van Pakpaal zit twee jaar garantie. Roestvorming ontstaan door gebruik in vochtige ruimtes valt niet onder de garantie.

Retouradres

Aleidis Specials B.V.
Leiweg 2a
5386 KR – Geffen

Productspecificaties

De Pakpaal bestaat uit een in lengte verstelbare paal, voorzien van een beugel of papegaai arm.

  • Geschikt voor plafondhoogte tussen 200 en 300 cm
  • Belasting tot 120kg
  • Verpakking 170x30x20cm / 15kg
  • Accessoires 360° draaibaar
  • Materiaal: staal
  • Kleur: kwartsgrijs (RAL 7039) fijnstructuur

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Kijk bij de veelgestelde vragen voor meer informatie over de Pakpaal of neem contact op.