Over ons

Pakpaal is sinds september 2014 eigendom van Q-netics B.V. Deze acquisitie was een logische stap aangezien de Pakpaal producten zeer goed aansluiten binnen onze productgroep “langer zelfstandig thuis”.

Gezien de marktveranderingen in de zorgsector zal Q-netics de komende jaren nog verder uitbreiden gecombineerd met de nodige productontwikkelingen.

Pakpaal is in 1997 opgericht door de familie Kamma. In 1985 is de eerste Pakpaal uit nood geboren doordat de vader van Dhr. Kamma die niet meer vanuit zijn stoel kon opstaan.
Een ketting met handvat aan het plafond was te beweeglijk en gaf niet de juiste steun, maar een stalen stang naast zijn stoel was precies wat hij nodig had. Sindsdien is de Pakpaal verder doorontwikkeld en uitgebreid met diverse gebruiksvriendelijke hulpmiddelen.

Q-netics is sinds 2002 actief op het gebied van woningaanpassingen voor ouderen en minder valide personen. Ons bedrijf is ontstaan uit jarenlange ervaring in de revalidatietechniek. Met 10 mensen werken we elke dag aan de ontwikkeling, productie en montage van toegankelijkheidsoplossingen in de breedste zin van het woord: van complete galerij-, balkon- en balustradeverhogingen als onderdeel van renovatie- en opplusprojecten tot individuele woonvoorzieningen voor Wmo-doeleinden.

Hulpmiddelen

Q-netics biedt naast de individuele drempelvoorzieningen een heel scala aan hulpmiddelen, wandbeugels en scootmobielproducten. Q-netics staat voor goede kwaliteit, waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker centraal staan.

Een eigen metaalafdeling

Q-netics beschikt over een eigen metaalafdeling, waarmee het assortiment is uitgebreid met metaalonderdelen voor rolstoelen en rollators. Dit assortiment bestaat uit ruim 600 producten, variërend van zuurstoffleshouder tot rollatorophangrek.

Aan wie levert Q-netics?

Q-netics levert deze producten los voor woningen en in grote aantallen op projectmatige basis aan bijvoorbeeld bouwprojecten.

Wat mensen zeggen over de pakpaal

“Met de pakpaal kan ik weer op vakantie.”

- Meneer B. uit 's-Hertogenbosch

“Sinds een half jaar gebruik ik nu de pakpaal. Voor mij werkt die bij het omdraaien in bed en het uit bed stappen echt goed”

- Mevrouw R. uit Oegstgeest

“Dankzij de pakpaal kan ik mijn dag weer zelfstandig starten.”

- Mevrouw K. uit Delft

“Met behulp van de pakpaal kan ik weer zelf in bed omdraaien en uit bed komen. Het meest tevreden ben ik over zijn eenvoud en doelmatigheid.”

- Mevrouw S. uit Rotterdam

“In augustus heb ik de Pakpaal meegenomen naar het hotel. Dankzij dit hulpmiddel was ik ook tijdens de vakantie niet afhankelijk van anderen. Ik kan iedereen die moeite heeft met opstaan en/of gaan zitten deze geweldige uitvinding aanbevelen.”

- Mevr. Kleyn